Strani

sobota, 28. avgust 2010

I luv braids! #2


Francozišen kiten okoli glave.
Začela sem na desni strani in zaključila na levi z rožico. Kito sem spletla v manj kot 10 minutah. To je bil moj prvi poskus in z rezultatom sem noro zadovoljna.
Za naslednjič vem, kje moram biti bolj pozorna/previdna/potrpežljiva. Največ težav mi je delala "menjava rok" iz desne strani na levo, vmes sem naredila sračje gnezdo, nikakor mi ni bilo logično kako moram poprijet za vse tri pramene :D
Na levi (končni) strani, sem preostale lase zavarovala z lasnicami (pod rožico vidite krajše lase) in jih prekrila z rožico.

Glede tehnike: Lase sem jemala samo od zgoraj (tisti, ki znate plesti francosko kito, boste vedeli o čem govorim).

Desna stran (začetna):


Leva stran (končna):


Vam je všeč?





Lp ;)

Ana

9 komentarjev:

  1. jaaaa super je!!! imaš idejo kako bi tole naredila če bi imela frfru? =)

    OdgovoriIzbriši
  2. Če je krajši frufru, ga ne bi spletla v kito, ker bi se začela ta visoko na čelu in bi že preveč čudno izgledalo. Bi bilo boljše, če bi si s špangicam lepo spela v smeri kite. Lepo bi tudi bilo, če bi imela spuščen frufru.
    Če je pa frufru malo daljši bi začela tako nizko, kot v mojem primeru in ga nekako poskusila vključiti v kito. Pa kakšen gel bi uporabila, ker bi kakšen pramen las zagotovo ven štrlel.

    OdgovoriIzbriši
  3. tut js sem nekako tako razmišljala. samo frfru je krajši in se ga težko stlači v kito- da nebi vse štrelo. ko probam sporočim =)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zmenjeno... Če bo še kakšna slikca, pa še toliko bolje ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. OMG, božanski lasje! Pa frizura tudi!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ful dobro da ti uspe take lepe kitke narest :) meni nikakor ne uspe in imam potem vedno eno in isto frizuro...pač, spuščene lase ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Vav, super je! Ravnokar sem 'odkrila' tvoj blog in moram rečt da je res super! Toliko novih idej za frizurce sem dobila, pa šele 1 stran sem pregledala! :) I'm a follower!

    xoxo
    http://keepdoingyourownthing.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala Simona. Še se kaj oglasi.
    Je že skrajni čas, da kaj objavim ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...