Strani

sobota, 28. avgust 2010

I luv braids! #2


Francozišen kiten okoli glave.
Začela sem na desni strani in zaključila na levi z rožico. Kito sem spletla v manj kot 10 minutah. To je bil moj prvi poskus in z rezultatom sem noro zadovoljna.
Za naslednjič vem, kje moram biti bolj pozorna/previdna/potrpežljiva. Največ težav mi je delala "menjava rok" iz desne strani na levo, vmes sem naredila sračje gnezdo, nikakor mi ni bilo logično kako moram poprijet za vse tri pramene :D
Na levi (končni) strani, sem preostale lase zavarovala z lasnicami (pod rožico vidite krajše lase) in jih prekrila z rožico.

Glede tehnike: Lase sem jemala samo od zgoraj (tisti, ki znate plesti francosko kito, boste vedeli o čem govorim).

Desna stran (začetna):


Leva stran (končna):


Vam je všeč?

Lp ;)

Ana

9 komentarjev:

 1. jaaaa super je!!! imaš idejo kako bi tole naredila če bi imela frfru? =)

  OdgovoriIzbriši
 2. Če je krajši frufru, ga ne bi spletla v kito, ker bi se začela ta visoko na čelu in bi že preveč čudno izgledalo. Bi bilo boljše, če bi si s špangicam lepo spela v smeri kite. Lepo bi tudi bilo, če bi imela spuščen frufru.
  Če je pa frufru malo daljši bi začela tako nizko, kot v mojem primeru in ga nekako poskusila vključiti v kito. Pa kakšen gel bi uporabila, ker bi kakšen pramen las zagotovo ven štrlel.

  OdgovoriIzbriši
 3. tut js sem nekako tako razmišljala. samo frfru je krajši in se ga težko stlači v kito- da nebi vse štrelo. ko probam sporočim =)

  OdgovoriIzbriši
 4. Zmenjeno... Če bo še kakšna slikca, pa še toliko bolje ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. OMG, božanski lasje! Pa frizura tudi!

  OdgovoriIzbriši
 6. Ful dobro da ti uspe take lepe kitke narest :) meni nikakor ne uspe in imam potem vedno eno in isto frizuro...pač, spuščene lase ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. Vav, super je! Ravnokar sem 'odkrila' tvoj blog in moram rečt da je res super! Toliko novih idej za frizurce sem dobila, pa šele 1 stran sem pregledala! :) I'm a follower!

  xoxo
  http://keepdoingyourownthing.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 8. Hvala Simona. Še se kaj oglasi.
  Je že skrajni čas, da kaj objavim ;)

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...