Strani

petek, 4. junij 2010

7 resnic o meni

Ne vem kako se naj izrazim. Biba, me je "tegala"/"tagala"/"pofočkala"/... no nekaj takega :D


The rules:
- Link to your tagger and list the rules;
- List 7 random facts about yourself;
- Tag 7 people (and make sure you check back and see what they say!);
- If you're tagged, play along and pass it on!


  • Ko bom velika bom imela posajeno celo zbirko različnih zelišč- od bazilike, peteršilja, mete, melise... Vse bi rada imela posajeno v "tegelcu" in potem bi med kuhanjem trgala lističe začimb in jih kot po tekočem traku metala v lonec...

  • Nora sem na risanko Pepelka! Zelo rada bi dobila kakšen dvd, samo ne od novejših izvedb. Jaz hočem staro, pristno, prvo Pepelko!!!

  • V OŠ sem bila nora na skupini Caught in the Act in The Kelly Familly. Še zdaj si kdaj zavrtim cd od The Kelly Familly in pojem kot nora na vse komade. Besedila znam še vedno na pamet :$

  • Kaj najraje poslušam? Vse možno: Celine Dion, Pink Floyd, Coldplay, Jack Johnson, Dire Straits, Robbie Williams, The Verve, White Lies.... Trenutno sem nora na dva soundtracka, ki sta resnično resnično vrhunska in ne zdaj zavijat z očmi, ko vam bom povedala o katerih dveh govorim. Res ju priporočam, če vam je všeč indie glasba: Twilight in New Moon soundtrack. Nov Eclipse soundtrack mi ni všeč! :(

  • Rada imam iskrene ljudi. Zdi se mi, da hitro spregledam ljudi... Saj sem se že zmotila, pazljiva pa sem le.

  • Moti me, da nekateri stalno jamrajo, kritizirajo, nič jim ni všeč, vse jih moti... Enkrat je prevroče, drugič dežuje. Enkrat preveč piha, drugič je soparno. Enkrat je premalo snega, drugič ga je preveč. Mi smo bitja, ki se znamo glede na dano situacijo prilagodit. Vsaka žival zbeži, če se počuti ogroženo, tudi mi v glavnem bežimo. Če nas zebe, se lahko oblečemo, žival tega ne more. Potrebuje nekaj časa za prilagoditev. Nehajte jamrat in se prilagodite!

  • Vedno, ko napišem kakšen nov post na blogu, vsakih 5 minut osvežujem stran, da vidim, če je že kdo komentiral :D :$ Vsi komentarji mi zelo veliko pomenijo in vsakega zelo bučno pozdravljam ;)


Razmišljala sem koga bi tegala/tagala/pofočkala. Ne vem... ne morem se odločit. Imam občutek, da nekaterim to ni v čast, kakor je bilo to meni, da jim je le odveč. Zato sem se odločila, da ne bom nobenega. A sem čudna?



Na koncu pa še nekaj. Ko boste žalostni vam priporočam, da si ogledate lolcats! Smeh in boljša volja sta zagotovljena! Ko sem na robu joka, so po ogledu določenih slik tisto le solze smeha ;)
lolcats funny cat pictures

Še en :)
Unnamed Kitty

5 komentarjev:

  1. Super! Hvala, da si že naredila tole :))

    Če še jaz priznam nekaj - v sedmem razredu sem bila na koncertu Kelly Family v LJ :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Se popolnoma strinjam s tvojo prvo trditvijo o zeliščih. Jaz že nekaj časa sanjam, da bi imela na oknu korita z baziliko, peteršiljem, timijanom, drobnjakom... XD

    OdgovoriIzbriši
  3. :D Jaz prav komaj čakam, da bom imela svoje gospodinjstvo, ker je poseben čar, če je nekaj tvojega, potem pa še lončki z zelišči na polički postavljeni. Pravljično ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...