Strani

četrtek, 29. april 2010

Trak za lase

Zelo rada spremljam bloge, ker dobiš mnogo mnogo idej za ustvarjanje. Pri pregledovanju bloga Ruffles and Stuff od gospodične Disney (no, v bistvu je že gospa), sem naletela na čudovit tutorial, ki je gostoval na drugi spletni strani Ucreate. Sliši se zapleteno, ampak ni- na tujih blogih je navada, da gostujejo na drugih blogih in v ta namen pripravijo kakšen zanimiv tutorial.

Torej, odločila sem se, da poskusim izdelati trak za lase po navodilih, ki je opisan na blogu Ucreate (kliknite zgoraj link):) Izdelala sem dva. Trak z rožicam je baje namenjen robljenju :) Ampak meni je bil takooo všeč :D

Prvi trak



Drugi trak
*Kopiranje idej in objavljanje fotografije ni dovoljeno brez mojega soglasja.

*Kopiranje idej in objavljanje fotografije ni dovoljeno brez mojega soglasja.


Upam, da si predstavljate.


Lp ;)

Ana

torek, 27. april 2010

Spremembe

Zaželela sem si spremembe in tako nekaj časa razmišljala o imenu in videzu bloga. Možno je, da bo prišlo ponovno do sprememb v videzu, ime pa upam, da bo ostalo takšno kot je.

Blog se je prej imenoval Čira Čara z url naslovom: cira-cara.blogspot.com. Za spremembo sem se odločila, ker mi ta naslov ni bil tako blizu, kot sem mislila, pa tudi zato, ker sem opazila na ustvarjalnem blogu osebo z imenom Čiračara in se mi ni zdelo pravično, da bi imela enak ime bloga, ker je le bolj specifičen in bi lahko prišlo do zmede. Tako boste videli na prej objavljenih slikah še star naslov, katerega pa ne bom spreminjala.

Porabila sem veliko živcev z oblikovanjem bloga in sem šla tako daleč, da sem šla spreminjat HTML kodo s pomočjo navodil, ki sem jih našla na internetu.

Spremenila sem:
- ime bloga
- url bloga
- namesto 2eh kolon imam 3
- sama sem izdelala glavo bloga s pikam in dizajn imena
- naredila sem ikono zraven url naslova, ki se pojavi, ko kliknete na moj naslov
- "razdelilno črto" v obliki pik med objavami
- in še in še

Res sem se namučila in sem še kar zadovoljna z rezultatom. Vesela sem, da sem se naučila določenih stvari, ki mi bojo vedno prav prišle.

Upam, da vam je všeč.


Lp ;)


Ana
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...