Strani

ponedeljek, 20. december 2010

Voščilnice

Vsako leto imam velike težave z izdelavo voščilnic, ker nikoli ne vem, kakšne narediti. Doma nimam veliko pripomočkov za samo izdelavo, tako da sem dokaj omejena in ne morem narediti krasnih voščilnic, kot jih izdelujejo prave mojstrice. Teh pripomočkov niti ne potrebujem, ker menim, da se da narediti čisto lepe voščilnice tudi z osnovnimi pripomočki.
Barvni papir sem kupila v Prometeju, smrekice in lizike sem naredila iz fimo mase (res zelooooo enostavno), za popestritev pa sem dodala še mašnice različnih barv.
Vsega skupaj sem naredila 25 voščilnic, ki so bile že odposlane k sorodnikom, tako da če je mogoče kdo dobil tole voščilnico, smo žlahta :P


Kakšne voščilnice ste pa vi letos naredili/kupili?


Lp ;)

Ana5 komentarjev:

 1. super čestitke :) jaz sem jih delala par let nazaj in so kar dobro uspele, zdaj se pa že nekaj časa nisem spravila ustvarjat...mogoče drugo leto :P

  OdgovoriIzbriši
 2. Palčke so mi zelo zelo všeč <3
  Škoda, da nisva v žlahti :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Hello! great blog you've got!!! i just came across it and i went through all your posts, i have to say it's spectacular!love your style! check out my blog and if you like it follow me and i promise i'll do the same!

  www.fullclosetbutnothingtowear.blogspot.com
  kisses!!!

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...