Strani

četrtek, 21. januar 2010

7 resnic o meni

Papirolina me je pofočkala. Ja hm... prvo sploh nisem vedela zakaj se točno gre in sem samo mislila, da je moja nova "spremljevalka", pa sem si mislila: "Super!"
Potem sem prebrala njen blog in izvedela, da moram povedat 7 resnic o sebi, ker me je pofočkala. Jah, tukaj pa nastopijo težave. Ne vem kje bi začela. Hm....


1. Obsedena sem s sago Twilight. Obožujem vse 4 knjige- Twilight, New Moon, Eclipse in Breaking Dawn. Obožujem oba filma, ki sta prišla ven. Prvi film sem gledala prevečkrat. Dobro, da nisem štela, ker bi pomoje bila presenečena nad številko.
Vsako knjigo sem prebrala 2x, 3x, nekatere odlomke celo večkrat. Kadar se ne morem zbrat, me kaj muči, si vzamem eno od teh knjig in začnem brati meni najljubše odlomke in tako se za nekaj časa zamotim in se pomirim. Všeč mi je vsebina- skrivnostni svet, lep Edward, preprosta Bella in njuna ljubezen. Ni mi všeč, da je ta ljubezen že kot neka obsedenost. Ampak to zanemarim. :D




2. No ta točka je povezana s prvo. Nora sem na Harry Potterja. Mogoče zavijate z očmi in si mislite- ah še ena taka, ampak imam res rada te knjige, ker sem zaradi njih začela veliko brati. Prav zaradi te zbirke sem vzljubila knjige, ki pa so mi pomagale zdržati zelo neprijetno osnovnošolsko obdobje. Zaradi knjig sem se v knjižnici zelo zbližala z zdaj zelo dobro prijateljico, brez katere ne bi bila tukaj, kjer sem.



4. Rada imam šport, rada gledam šport in tudi ukvarjam se rada s športom. Najraje gledam plavanje, atletiko, skoke, smučanje, tek na smučeh, hokej, rokomet, po novem še košarko, odbojko.
Sama imam obdobja, ko se ne ukvarjam nič s športom. To mi je takšen napor, ampak ko enkrat začnem in ko padem v nek ritem, enostavno ne morem več nehati. Obožujem občutek, da si nekaj naredil zase.
Rada imam naravo, vse letne čase, ker so vsi nekaj posebnega.


VIR: http://thelesseroftwoequals.wordpress.com/2009/09/23/


5. Fant pravi, da sem malo neodgovorna- da vse delam zadnji hip. No, moram priznati, da je res. Mobitel dam polnit, ko se ta že izklopi in nič prej. Tekočino za leče kupim šele takrat, ko mi stare zmanjka in potem zadnji hip, zadnjo minuto (!) hitim v lekarno po novo tekočino. Tako je z vsemi stvarmi. Ne naredim nečesa, dokler res ni potrebno. :S No edino pri učenju je mogoče drugače in se začnem učiti veliko prej.


6. Obožujem čokolado in vse kombinacije čokolada- sadje. Zmaga seveda kombinacija: čokolada- pomaranča! Mjami


VIR: http://afeitar.blogspot.com/2009/01/chocolate-orange-cupcakes.html

7. Obožujem sneg. Letošnja sezona je meni najljubša, ker ga je veliko. Snežinke mi enostavno polepšajo dan. Nekateri preklinjajo ta sneg, so nejevoljni, ampak jaz skušam najti v vsaki stvari nekaj dobrega, zato mi sneg ne povzroča težav. Plundra res ni privlačna na pločniku, ampak to odmisliš. Vsaj jaz tako naredim :)


VIR: http://www.luminous-landscape.com/tutorials/exposing_snow.shtml


Mislim, da sem se precej razpisala :) Hm, me prav zanima, če bo kdo prebral vse :D


Lp ;)
Ana

5 komentarjev:

  1. Zanimivo branje tele tvoje resnice. Sem pa jaz tudi fanica Harryja in Twilight sage, če je pa tako super.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala. Ja res so super te knjige. Paše kdaj takšno branje, ne pa samo strokovna literatura. Vsaj tako se mi tudi možgančki spočijejo. :D
    Sem pa v bistvu ugotovila, da bi lahko še več resnic povedala :D Ko enkrat začneš razmišljat o čem vse bi lahko še kaj napisala, se kar ne moreš ustavit. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. kje pa je točka tri ? hehe :p

    OdgovoriIzbriši
  4. :D Ja res manjka, ampak sem jo namenoma odstranila, ker sem napisala en podatek, po katerem so me prepoznale določene osebe. To mi pa ni bilo všeč, ker je vseeno dobro ostati čim bolj anonimen ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ana prva točka velja za mene tudi. Somrak sem gledala res neštetokrat in če kdaj nimam kaj za delat pogledam enega od filmov;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...