Strani

torek, 26. januar 2010

Za nežno dušo

Nekaj bolj nežnega in diskretnega.... ampak ko opaziš, ne moreš več umakniti pogleda.

Verižica


Broška
*Kopiranje idej in objavljanje fotografije ni dovoljeno brez mojega soglasja.


Pričenja se obdobje izpitov, zato bom mogoče malo manj objavljala. No, mogoče pa celo več, ker kot veste, med učenjem je vsak izgovor dovolj dober :) Bomo videli.



Lp ;)



Ana

četrtek, 21. januar 2010

7 resnic o meni

Papirolina me je pofočkala. Ja hm... prvo sploh nisem vedela zakaj se točno gre in sem samo mislila, da je moja nova "spremljevalka", pa sem si mislila: "Super!"
Potem sem prebrala njen blog in izvedela, da moram povedat 7 resnic o sebi, ker me je pofočkala. Jah, tukaj pa nastopijo težave. Ne vem kje bi začela. Hm....


1. Obsedena sem s sago Twilight. Obožujem vse 4 knjige- Twilight, New Moon, Eclipse in Breaking Dawn. Obožujem oba filma, ki sta prišla ven. Prvi film sem gledala prevečkrat. Dobro, da nisem štela, ker bi pomoje bila presenečena nad številko.
Vsako knjigo sem prebrala 2x, 3x, nekatere odlomke celo večkrat. Kadar se ne morem zbrat, me kaj muči, si vzamem eno od teh knjig in začnem brati meni najljubše odlomke in tako se za nekaj časa zamotim in se pomirim. Všeč mi je vsebina- skrivnostni svet, lep Edward, preprosta Bella in njuna ljubezen. Ni mi všeč, da je ta ljubezen že kot neka obsedenost. Ampak to zanemarim. :D




2. No ta točka je povezana s prvo. Nora sem na Harry Potterja. Mogoče zavijate z očmi in si mislite- ah še ena taka, ampak imam res rada te knjige, ker sem zaradi njih začela veliko brati. Prav zaradi te zbirke sem vzljubila knjige, ki pa so mi pomagale zdržati zelo neprijetno osnovnošolsko obdobje. Zaradi knjig sem se v knjižnici zelo zbližala z zdaj zelo dobro prijateljico, brez katere ne bi bila tukaj, kjer sem.



4. Rada imam šport, rada gledam šport in tudi ukvarjam se rada s športom. Najraje gledam plavanje, atletiko, skoke, smučanje, tek na smučeh, hokej, rokomet, po novem še košarko, odbojko.
Sama imam obdobja, ko se ne ukvarjam nič s športom. To mi je takšen napor, ampak ko enkrat začnem in ko padem v nek ritem, enostavno ne morem več nehati. Obožujem občutek, da si nekaj naredil zase.
Rada imam naravo, vse letne čase, ker so vsi nekaj posebnega.


VIR: http://thelesseroftwoequals.wordpress.com/2009/09/23/


5. Fant pravi, da sem malo neodgovorna- da vse delam zadnji hip. No, moram priznati, da je res. Mobitel dam polnit, ko se ta že izklopi in nič prej. Tekočino za leče kupim šele takrat, ko mi stare zmanjka in potem zadnji hip, zadnjo minuto (!) hitim v lekarno po novo tekočino. Tako je z vsemi stvarmi. Ne naredim nečesa, dokler res ni potrebno. :S No edino pri učenju je mogoče drugače in se začnem učiti veliko prej.


6. Obožujem čokolado in vse kombinacije čokolada- sadje. Zmaga seveda kombinacija: čokolada- pomaranča! Mjami


VIR: http://afeitar.blogspot.com/2009/01/chocolate-orange-cupcakes.html

7. Obožujem sneg. Letošnja sezona je meni najljubša, ker ga je veliko. Snežinke mi enostavno polepšajo dan. Nekateri preklinjajo ta sneg, so nejevoljni, ampak jaz skušam najti v vsaki stvari nekaj dobrega, zato mi sneg ne povzroča težav. Plundra res ni privlačna na pločniku, ampak to odmisliš. Vsaj jaz tako naredim :)


VIR: http://www.luminous-landscape.com/tutorials/exposing_snow.shtml


Mislim, da sem se precej razpisala :) Hm, me prav zanima, če bo kdo prebral vse :D


Lp ;)
Ana

sreda, 13. januar 2010

Arrrrr, Arrrrr

Če kdo ne ve kaj pomeni ta naslov- to je gusarski pozdrav! :D

Vedno si predstavljam gusarje, ki sedijo okoli lesene nagnite mize in vsi v en glas zavpijejo "Arrr, Arrr" in nazdravijo z zlatimi kelihi polnimi vina.

No vsaj jaz pravim, da je to gusarski pozdrav in vedno ko na ta način pozdravim, ni nobenemu jasno, kaj hočem povedat... zato se v bistvu izogibam temu pozdravu :S

Tukaj je moja gusarska ogrlica :D
Nobenega načrtovanja ni bilo pri nizanju kroglic, tudi nisem imela namena izdelati gusarske ogrlice, pa je vseeno nastala :)

*Kopiranje idej in objavljanje fotografije ni dovoljeno brez mojega soglasja.



Arrrr, Arrrr ;)


Lp ;)


Ana

sreda, 6. januar 2010

Praznična darilca

Decembrski dnevi so vedno najlepši. To je čas skritega veselja, prazničnega vzdušja in čas ponovnih snidenj s starimi prijatelji. Obožujem december! Vse žari v lučkah, vse diši po dobrotah... in letos so nas razveselile (vsaj mene) tudi čarobne snežinke ;)
December 2009 se je z Novim letom prevesil v januar 2010. Pred nami so nove zgodbe, novi cilji, nova doživetja in še veliko neznanega.
Vsem bralcem mojega bloga in vsem ustvarjalcem želim v letu 2010 vse najlepše, predvsem pa zdravo, srečno, zaljubljeno leto.


V teh prazničnih dnevih sem izdelala nekaj darilc :)

Ogrlico sem podarila moji mami. Je kot nalašč zanjo, ker obožuje perle, rjavo barvo in da izgleda ogrlica še bolj fina, sem naredila dva niza perl.



Zapestnice so bile izdelane za moje tri prijateljice. Za vsako prijateljico sem si zamislila barvo in nato spontano nizala različne bunkcice na žico "memory wire".
S končnim rezultatom sem bila zelo zadovoljna, upam da jih bojo lastnice rade nosile.

Snežna princeska:
*Kopiranje idej in objavljanje fotografije ni dovoljeno brez mojega soglasja.


Gusarska zapestnica :D Za Johnny Deppa, oz. Captain Jack Sparrow
*Kopiranje idej in objavljanje fotografije ni dovoljeno brez mojega soglasja.

Gorsko jezero:
*Kopiranje idej in objavljanje fotografije ni dovoljeno brez mojega soglasja.

In še venček vseh zapestnic:
*Kopiranje idej in objavljanje fotografije ni dovoljeno brez mojega soglasja.



Lp ;)


Ana
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...